Infrastructuur en havens

Markeringsboeien en steigerfenders voor havens en vaargebieden

Infrastructuur en havens

Boeien zijn onmisbaar op het water. Eén van de belangrijkste functies is het markeren van vaarwegen en het aangeven van obstakels.

In drukke havens of meren worden onze boeien ook gebruikt om tijdelijk te ankeren. Een geschikte boei hiervoor is onder andere deze Polyform ankerboei uit de CC-serie. Sommige van onze boeien kunnen worden uitgerust met verlichting. Hierdoor is de boei te allen tijde goed zichtbaar op het water. Ook in de nacht of bij slecht weer. Tevens leveren wij naast specifieke boei verlichting ook navigatielampen van het merk Carmanah.  

In sommige gevallen worden onze boeien en/of drijvers ook gebruikt als afbakening voor specifieke zones in de haven, zoals zwemgebieden, recreatiezones of milieubeschermingsgebieden. 

Kortom, de boeien van Polyform zijn onmisbaar in de haveninfrastructuur. Ze dragen bij aan veilige navigatie en helpen bij het beheer van scheepsverkeer.

Stootranden voor jachthavens

Polyform stootranden, gemaakt van Bacell schuim bieden een optimale bescherming voor boten in havens. Het Bacell schuim, waar de stootranden van worden gemaakt, hebben een 100% dicht celstructuur, waardoor het geen water opneemt. Deze stootranden voor steigers zijn eenvoudig op maat te maken of in verstek te zagen. De stootranden van Polyform zijn daarom ideaal voor havens, aanlegsteigers en zelfs bunkerstations. 

De stootranden van Polyform zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten en 2 verschillende kleuren. 

 

 

marina-fender-fenderlist-stootrand-havens-steigerfender-maru-watersport